Incassobureau in de buurt van Enschede

Het is erg lastig als  geen geld ontvangt van debiteuren. Dat kan grote nadelige gevolgen hebben voor uw bedrijf. Bij Incassobond, het incassobureau in Zutphen, begrijpen we dat als geen ander. Wij nemen graag het incassotraject uit uw handen, zodat u daar geen tijd en energie meer in hoeft te steken. Wij doen er alles aan om de debiteur zo snel mogelijk te laten betalen.

Welke diensten biedt het incassobureau in Zutphen aan?

Het incasseren kan een kort of een lang traject worden. Bij ons incassobureau in Zutphen werken daarom met verschillende fases, namelijk de minnelijke incasso, de gerechtelijke incasso en de executoriale fase. De minnelijke incasso houdt in dat we contact opnemen met de debiteur zodat hij of zij over gaat op het betalen. Wij kunnen bellen, mailen of post sturen, maar een debiteursbezoek is ook mogelijk. Wil de debiteur nog steeds niet betalen, dan starten we met de gerechtelijke incasso. De debiteur ontvangt een dagvaarding. Soms is dit al voldoende om een debiteur te laten betalen. Betaalt de debiteur niet, dan dient hij of zij naar de zitting te komen zodat de rechter een vonnis uit kan spreken. De volgende stap is de betekening die wordt uitgevoerd door een deurwaarder. Dan gaan we over tot de executoriale fase. Hierbij kan de deurwaarder beslag leggen op onroerende en roerende zaken. U hoeft zelf niets voor onze diensten te betalen. Onze diensten worden in rekening gebracht bij de debiteur. Indien u een debiteurenbezoek wenst, betaalt u een vast bedrag en de reiskosten per kilometer.

Schakel het incassobureau in Zutphen in

Wacht niet langer en schakel ons incassobureau in Zutphen in! U kunt ons het beste telefonisch bereiken via 085-7600267, zodat u uw situatie aan ons kunt voorleggen. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen of om een mail naar info@incassobond.nl te sturen. Uiteraard beantwoorden wij ook graag uw vragen.

Neem direct contact op

13 + 1 =