Vordering verkopen

Vordering verkopen

Heeft u van ons een brief of een gemist oproep gehad over een openstaande vordering(en)? Dit betekent in uw geval dat er een of meerdere vordering(en) openstaan. Incassobond begrijpt als geen andere hoe vervelend het voor u als debiteur is om schulden te hebben. Echter, begrijpen we ook dat het voor onze opdrachtgever vervelend is. Daarom is het nu belangrijk om samen een passend oplossing te vinden voor dit probleem. Ook hopen we dat er geen gerechtelijke procedure aan te pas moet komen want hierbij is geen enkele partij bij gebaat. Dus om tot een goede oplossing te komen is het belangrijk dat u met ons contact probeert op te nemen, zodat we naar een oplossing kunnen vinden. Maar ons doel is duidelijk en dat is het innen van de openstaande vordering(en), en dat op een zo kort mogelijke termijn.

Ontvangen brief of gemist oproep

Heeft u een brief of een gemist oproep over een openstaande vordering(en) van Incassobond ontvangen? Het allerbelangrijkste is dat u met ons contact opneemt. Dit kan per telefoon of per e-mail. Wat ook belangrijk is dat u heeft nagedacht hoe u deze openstaande vordering gaat betalen aan ons. Vaak is dit direct en in een keer. Soms is het mogelijk om een betalingsregeling af te spreken. U dient dit dan wel te onderbouwen. U vindt de betaalgegevens en het kenmerk aan de rechtskant op de brief die u van ons heeft gehad.

Vordering betalen

U kunt dit op onze website door op het ideale button te klikken of via internetbankieren. Wilt u het via internetbankieren de betaling laten verrichten? Dan kunt u dit doen naar onze ING of Rabobank rekeningnummer toe sturen. Let op! Vergeet dan niet om het dossiernummer bij de betaling te vermelden. Onze rekeningnummer kunt u vinden op onze website of u kunt hem vinden op de brieven die we u hebben verstuurd aan de rechterkant. U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken bij ons op kantoor om uw betaling contant te voldoen of te pinnen bij ons. Zodra de totale vordering is voldaan ontvangt u van ons hierover bericht.

Betalingsregeling

In sommige gevallen is het mogelijk een betalingsregeling te treffen, zodat u in termijnen kunt betalen. Incassobond beoordeelt in overleg met de schuldeiser of dit mogelijk is. U kunt een betalingsregeling voorstellen met een goede onderbouwing waarom een betalingsregeling.U kunt dit telefonisch (085-7600267), dan wel per mail (info@incassobond.nl) aan ons kenbaar maken. Mochten er meerdere schuldeisers zijn, dan willen we het graag van uw weten. Zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Samen met Incassobond staat u sterk en staat u er zeker niet alleen voor.

Neem direct contact op

10 + 4 =